YW-Sonja-102.jpg

Wat ik doe

Virtual Personal Assistant |Turning Chaos into Structure | The Blue Structure

Ik los problemen op.

Ik ben als Personal Assistant geboren. Het heeft alleen even geduurd voordat ik dit door had. Een pad vol toeval en kansen.

 

Door bijvoorbeeld vrijwilligerswerk te doen en te ontdekken dat ik goed ben in organiseren en het ondersteunen van mensen. Door filosofie te gaan studeren en te ontdekken dat studeren niet bij mij past. Door op zoek te gaan naar een baan en te ontdekken dat Personal Assistant zijn mijn tweede natuur is. Wat als ik terugkijk op mijn leven helemaal niet zo gek is: ik ben altijd al degene geweest die de uitjes, feesten en vakanties organiseerde, voor vrienden, familie en collega’s.

 

En daar begon het allemaal, mijn reis als PA. Met het doel om op mijn 40e PA te zijn op directieniveau bij een multinational. Maar toen ik 35 werd had ik dat bereikt. En werd het tijd  een nieuwe toekomstdroom vast te stellen.

 

Ik had de leukste baan van de wereld hoewel mijn privéleven ondertussen erg veranderde. Na jarenlang happy single te zijn geweest ontmoette ik de man met wie ik mijn leven wilde delen en kreeg hiermee ook ineens vier prachtige kinderen, een hond en een kat cadeau.

 

En hoewel ik nog elke dag met veel plezier naar mijn werk ging, zocht ik ook een nieuwe uitdaging. Mijn werk was ondertussen goed georganiseerd en ik verloor veel kostbare tijd aan het dagelijkse woon-werkverkeer. Tijd die ik goed kon gebruiken.

 

Na lang nadenken over een volgende stap, kon ik maar tot één conclusie komen. Ik wil alles. En dat kan ik bereiken door Virtual Assistant te worden.  Door locatie onafhankelijk en virtueel te werken, geef en krijg ik veel meer energie. Ik werk vele malen efficiënter. Op deze manier ben ik voor meerdere opdrachtgevers beschikbaar en wordt mijn werk nooit saai. En kan ik daardoor nog beter leveren. 

 

Flexibiliteit op afspraak, voor de opdrachtgever en mijzelf.

 

Specialiteit: het hoofd koel houden, ook onder grote druk, en een steunpilaar zijn als jij je deadline te dichtbij ziet komen.


Minder belangrijk om van mij te weten is:

- dat ik graag whisky drink en daarnaast imposante hoeveelheden thee;

- dat ik minstens één ansichtkaart per week verstuur;

- dat ik niet kan slapen van enge films;

- dat je me altijd op mijn blauwe ogen kan geloven.

 

Ik ben graag buiten, bij voorkeur op de fiets en ik kan niet zonder mijn tuin, mijn familie & vrienden en daarmee ga ik het liefst eindeloos lekker eten.


ondersteuning op afstand.jpg

Je kan me altijd vinden

sonja@thebluestructure.com

Wat anderen zeggen

Je vindt mij ook via:

 

Trivia

 

BLUE  | bluː/ | blauw

1. een kleur midden tussen groen en paars, net als de lucht of de zee op een zonnige dag.

 

STRUCTURE | ˈstrʌktʃə/ | structuur

1. construeren of arrangeren volgens plan; een patroon of ordening geven aan.

"De structuur: korte lijnen, open communicatie"

___________________________________________________________________

 

De kleur blauw is een kleur van vertrouwen en verantwoordelijkheid. Het vermindert stress, brengt rust en vertrouwen. Blauw bevordert de communicatie en zelfexpressie. Het verruimen van de blik, stimulering van gevoel voor kunst en muziek.