En dan ben je Virtual Personal Assistant.

De belangrijkste vraag die dan volgt: wat is dat?

 

Het simpele antwoord: Ik ondersteun jou virtueel.

 

Nog steeds te abstract? Hier is een praktijkvoorbeeld. Zodat je kan zien wat ik nou écht doe.

 

Afgelopen maand werd ik benaderd door iemand uit mijn netwerk. Hij wilde al langer graag voor zichzelf beginnen maar ineens was dit in een stroomversnelling geraakt. Hij had plotseling een grote opdracht binnen en ging daar gelijk mee aan de slag. Snel had hij zich ingeschreven bij de Kvk onder zijn eigen naam en ook een boekhouder was makkelijk geregeld. Maar eigenlijk had hij nog geen bedrijfsnaam, laat staan een e-mailadres of een website. En ondertussen stroomde het werk binnen zonder dat hij grip had op zijn (nog niet bestaande) agenda. Gelukkig kent hij mij 🙂.

 

In 3 dagen tijd heb ik een briljante bedrijfsnaam bedacht, geclaimd en een landingspage gebouwd. Ook heb ik een mailaccount voor hem en zijn VPA (ik inderdaad) opgezet zodat hij gelijk aan de slag kon + een gedeelde drive mét gezamenlijke actielijst zodat de samenwerking vlekkeloos verloopt.

 

Hij blij dat hij zich geen zorgen hoeft te maken, ik bezig met waar ik het beste in ben: mensen ontzorgen/ondersteunen.

 

Kan jij ook hulp gebruiken? Ik help je graag.